Jól tetted, hogy eljöttél

2017. szeptember 15., címkék: dunaalmási szeretetház, ifi, szeretetszolgálat, fogyatékkal élők, kárpátaljai reformátusok (kre)

Kárpátaljai középiskolások nyári szünetük egy részét arra fordították, hogy minőségi időt töltsenek a Dunaalmási Református Szeretetház fogyatékos fiataljaival. Orbán László tanár, a csoport vezetőjének beszámolója.

Kézművesség és érzékenyítés Dunaalmáson

2013. április 22., címkék: Pályázat, pályázat, dunaalmási szeretetház

Csináljuk meg! Csináljuk együtt! Mindenkinek ez volt az első gondolata, amikor először hallottunk arról a pályázatról, amelynek keretében március végén fogyatékkal élő gondozottainkhoz általános és középiskolás diákok érkeztek, hogy közösen eltöltve egy napot, jobban megismerjék egymást és azt a világot, amelyben a másik él. Az iskolások a közös munka mellett megtanulhatták azt is, miképpen segíthetnek akadályozott társaiknak.

Kárpátaljai önkéntesek Dunaalmáson

2012. július 19., címkék: dunaalmási szeretetház, önkéntesség

„Mi tizenöten sokkal többet kaptunk" – kárpátaljai önkéntesek segítettek a dunaalmási fogyatékos-otthonban, egyikük beszámolója következik.

Musical délután Dunaalmáson

2011. október 01., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), dunaalmási szeretetház

Vágó Bernadett, Szabó Dávid és Nagy Sándor volt a vendége a Dunaalmási Református Szeretetháznak, ahol fergeteges hangulatú koncertet tartottak. A művészek meséltek a sérültekkel való kapcsolatukról, a különleges fellépésről és arról, hogy Nobel-békedíjat adnának az intézmény munkatársainak.

Nyitott kézzel szeretni - nyolcadszor

2011. október 01., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), dunaalmási szeretetház

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Dunaalmási Szeretetotthon nyitott napját, és szerveztek a testvérintézményekkel közösen alma-fesztivált. 

Nyitott kézzel szeretni

2011. szeptember 14., címkék: dunaalmási szeretetház, Gyülekezeti hírek, szeretetszolgálat (mrsz)

A Dunaalmási Református Szeretetház szeptember 15-én  nyolcadik alkalommal rendezi meg a "Nyitott kézzel szeretni" című rendezvényét.

Megújul a Dunaalmási Református Szeretetház

2010. május 11., címkék: felújítás, dunaalmási szeretetház, Hírek

Nagy örömünkre szolgál, hogy a már megkezdett és befejezett felújítások folytatásaként sor kerülhetett a hármas egység akadálymentesítésére, valamint az orvosi szoba felújítására, hiszen rendkívüli előrelépést jelent intézményünk számára az egyes helyiségek átalakítása, korszerűbbé tétele.

Istent keresem

Lk 8,40–56

„Amikor Jézus ezt meghallotta, így szólt az apához: Ne félj, csak higgy, és meggyógyul.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink