A legnehezebb lelkileg túlélni

2013. november 23., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), tájfun, fülöp-szigetek

A Fülöp-szigeteki segítségnyújtásból hazatérő Dr. Kutnyánszky Valéria háziorvost, a Magyar Református Szeretetszolgálat orvoscsapatának tagját arról kérdeztük, miként élte meg a szinte teljesen lepusztított sziget látványát, a veszélyhelyzeteket és a lehetetlen helyzeteket.

Teljes nihil

2013. november 23., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), tájfun, fülöp-szigetek

Hazatért a Magyar Református Szeretetszolgálat hétfős orvoscsoportja a Fülöp-szigetekről, ahol a tájfun után segítettek a sérültek ellátásában. A katasztrófa utáni helyzetről Dr. Sári Ferencet, az orvoscsoport vezetőjét kérdeztük.

Hazatértek a segítők

2013. november 22., címkék: fülöp-szigetek, tájfun, szeretetszolgálat (mrsz)

„Ami segítséget vittünk, az csak néhány csepp a tengerben, de ez azoknak, akiknek segítettünk, mindent jelentett" – mondta el Osgyán Dániel, a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) vészhelyzet-kezelési igazgatója, aki az MRSZ orvoscsoportjával együtt november 22-én érkezett vissza a tájfun pusztította Fülöp-szigetekről. A hétfős csapat tizenegy napig éjt-nappallá téve gyógyította, támogatta a bajbajutottakat. Hazatérésük után közvetlenül sajtótájékoztatót tartottak a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinati székházának tanácstermében.

Orvoscsoport indul a Fülöp-szigetekre

2013. november 11., címkék: fülöp-szigetek, tájfun, szeretetszolgálat (mrsz)

Nyolcfős orvoscsoporttal és 15 000 dollár értékű egészségügyi felszereléssel és adománnyal indul útnak hétfőn reggel a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ).

Istent keresem

2Tim 4,6–8

„...eltétetett nekem az igazság koronája...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →