Sófár Konferencia és Dicsőítő Est

2014. november 29., szombat, Budapest

A budapesti Gazdagréti Református Gyülekezetben.

Nem arról van itt szó, hogy szabad-e tapsolni, táncolni vagy rock zenét játszani a templomban. Vagy nem arról, hogy fel lehet-e állni, vagy leborulni, feltenni a kezünket a dicsőítés alatt. Azt gondoljuk, ez a szabadság jele? Pedig ez ennél sokkal személyesebb, és bensőségesebb. Hol a szabadságom? Hol keresem, hol találom meg? Hogyan lehetek szabad, szolgáló keresztyén?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a Sófár Konferencia! Mindenkinek, aki szeretne szabadabban élni Isten jelenlétében és a saját szolgálati helyein! Nem csak dicsőítőknek, hanem mindenkinek, aki keresi ezt az utat. A konferencián lesznek előadások, szemináriumok, személyes beszélgetések, melyek által közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy megtaláljuk: hol van személyesen a szabadságunk! Segítségünkre lesz ebben két főelőadónk: Lovas András és Szikszai Szabolcs, illetve számos remek szemináriumi előadó!

Helyszín: Budapest, Gazdagréti Református Gyülekezet, Rétköz utca 41.
Időpont: November 29. 10.00-17.00 Konferenica; 17.00-22.00 Dicsőítő Est
Téma: "Ahol az Úr Lelke, ott a szabadság." 2Kor 3,17
Regisztráció a következő linken: http://sofarportal.hu/hir/beharangozo/konferencia-dicsoito-est-regisztracio

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.