Egyházi ajánlás az EMMI-pályázatokhoz

2014. december 04., csütörtök

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága a 2015-ös évre is írt ki pályázatot egyházi célú program-típusú támogatásokra. Az alábbiakban a pályázatok benyújtásához szükséges egyházi ajánlások kiállításának mikéntjéről olvashatnak.

A pályázati felhívás értelmében csak az EOR-15 jelű támogatások igényléséhez szükséges a felettes egyházi szerv ajánlása, a KCP-15 jelű pályázathoz nem kötelező. Az ajánlást adó felettes egyházi szervezet a Zsinat Elnöksége, aki a négy egyházkerület elnökségének javaslata alapján dönt az ajánlások megadásáról. Ajánlást csak és kizárólag az EOR-15 jelű pályázatokhoz állít ki a Zsinat Elnöksége.

Tekintettel a pályázatok beadási határidejére (2015. január 7. 24:00 óra) és a közelgő ünnepekre, az EOR jelű pályázati terveket a mellékelt táblázat kitöltésével december 10-én 24:00 óráig kell az illetékes egyházkerület püspöki hivatalába elektronikus formában (e-mailen) eljuttatni.

Az EOR-jelű pályázati igényeket az egyházkerületek összesítik, és ajánlási javaslataikat legkésőbb december 14-én 24:00 óráig megküldik elektronikus formában (e-mailen) a Zsinat Elnökségének.

A pályázók az EOR-jelű benyújtott igények kapcsán hozott pozitív döntésről a Zsinati Hivatalból kapnak visszajelzést, azaz megkapják a hivatalos ajánlási dokumentumot, a nemleges döntésről pedig az egyházkerületektől kapnak értesítést legkésőbb december 19-ig.

A pályázatok elkészítésével kapcsolatos technikai információkkal a pályázati kiírásban megjelölt telefonszámon és e-mail címen kaphatnak segítséget.

MRE Kommunikációs Szolgálat

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió