Cigánymissziós konferencia

2015. április 23., csütörtök, Budapest

A Cigány Módszertani és Kutató Központ gondozásában megjelenő „Cigánymissziós mozgalmak hatása Magyarországon" című könyv bemutatásának alkalmából szervezett szakmai konferencia.

A konferencia, mint ahogyan a könyv is, a Cigány Módszertani és Kutató Központ (CIMOK) munkatársai által éveken át a cigány emberek között végzett kutatás eredményeit mutatja be.

Konferencia időpontja: 2015. április 23., csütörtök, 10:00 – 16:00

Helyszín: Párbeszéd Háza – Pázmány Péter Konferenciaterem

(1085 Budapest, Horánszky u. 20.)

A könyvbemutatóval egybekötött konferencián előadást tart a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió (MPE OCM) vezetője, a CIMOK alapítója, Durkó Albert, valamint a könyv társszerzői, Gyetvai Gellért és Rajki Zoltán.

A plenáris ülésen előadást tart az EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága képviseletében Langerné Victor Katalin Helyettes Államtitkár Asszony, továbbá a szociológiai, szociálpolitikai és az egyházi missziói szervezetek, intézmények vezetői.

A délutáni szekció ülések keretében diskurzusokat folytathatunk még a cigánymisszió társadalmi felelősségéről, az egyházak cigánymisszióinak együttműködéséről, szükségességéről, és a jövőbeni lehetőségeiről.

A könyvbemutatóval egybekötött konferencián való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. "Kérjük, ha többen jelentkeznek egy szervezettől, szíveskedjenek valamennyien regisztrálni. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezéseket annak beérkezési ideje szerint tudjuk figyelembe venni. Tisztelettel kérjük, hogy részvételi szándékát 2015. április 13., hétfő, 16 óráig jelezze, melyet egyszerűen, a következő linkre kattintva tehet meg" - olvasható a meghívóban:

http://www.cimok.hu/regisztracio_20150423

Részletes program a letöltések között.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.