Doktorok Kollégiuma közgyűlés

2015. július 05., vasárnap, Pápa

A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete a Doktorok Kollégiuma, 2015. július 5.-7. (vasárnap-kedd) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Pápai Református Teológiai Akadémián.

Pápán lesz a Doktorok Kollégiuma idei plenáris ülése

A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete, a Doktorok Kollégiuma 2015. július 5-7. (vasárnap-kedd) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Pápai Református Teológiai Akadémián. Erre az alkalomra, tisztelettel hívjuk a Doktorok Kollégiuma közgyűlésének alkotó tagjait, valamint azokat, akik a Doktorok Kollégiuma szekcióelnökeinek javaslatára előadói, résztvevői az üléseknek.

A jelentkezés elektronikus úton történik. Kérjük, hogy az alábbi linket megnyitva, szíveskedjenek kitölteni az elektronikus jelentkezési lapot és a lap alján található SUBMIT (KÜLDÉS) gombra kattintva visszaküldeni legkésőbb 2015. május 31-ig.

https://docs.google.com/forms/d/1cY3CKHhwPA19tivfwalXUg0OWVkPiRNXMQcys0lpefo/viewform

Az előző évhez hasonlóan a csekkes befizetés helyett a helyszínen készpénzzel vagy átutalással történik majd a regisztrációs díj befizetése. A személyenként 5000,-Ft-os díjat átutalással a Magyarországi Református Egyház központi számlájára kérjük átutalni: CIB Bank – Számlaszám: 11100104-19024048-36000001. A közlemény rovatban kérjük mindenképpen feltüntetni: DC/........ Szekció/Személynév. A regisztrációs díjnak a befizetése fontos és elengedhetetlen a tagság fenntartása tekintetében.

Meghívó a letöltések között.

Regisztráció itt is látható.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.