Szlogen pályázat

2015. augusztus 12., szerda

A Reformáció Emlékbizottság küldetése, hogy a reformáció 2017-ben esedékes 500 éves jubileuma kapcsán minél szélesebb körben bemutassa és gazdagítsa azokat az értékeket, amelyeket Európa, s benne Magyarország a hitújítás nyomán képviselt, megélt és ma is használ.

Ezek az értékek a szabadság, a megújulni vágyás és tudás, a munka tisztessége, a család szeretete, az egymás iránti nyitottság, a bibliai etika komolyan vétele. Ezek az értékek sokkal mélyebben jelen vannak a Magyarországon élők tudatában, mint gondolnánk.

Ehhez az értékőrző, értékmentő, értékteremtő munkához a Bizottságnak szüksége van egy olyan szlogenre (jelmondatra), amely kifejezi a reformáció örökségét és rámutat arra a jövőorientált tevékenységre, amely az egész nemzet és az egyházak megújulását célozza az 500 éves évforduló kapcsán.

A pályázat benyújtási/véglegesítési határideje: 2015. szeptember 30.

3 pályázat részesül díjazásban.

1. helyezett: 100 000 Ft,

2. helyezett: 75 000 Ft,

3. helyezett: 50 000 Ft jutalomban részesül.

A felhívás ezen a linken érhető el.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.