Tehetséggondozó Regionális Szakmai Napok

2015. szeptember 18., péntek, Kecskemét, Debrecen, Miskolc, Pápa

2015. szeptember 18. és 26. között Tehetséggondozó Regionális Szakmai napokat tartanak a Magyarországi Református Egyház köznevelési feladatainak támogatása elnevezésű, TÁMOP-3.1.17-15-2015-0004 számú pályázat keretében.

A tehetséggondozás a református egyház életében több évszázados hagyományokra tekint vissza. Egyházunk fontos feladata egy átgondolt, jól felépített, hatékony tehetségsegítő és -gondozó program kiépítése, amelynek éppúgy része a megfelelő diákok felkutatása, kiválasztása, mint felkészítésük és a lehetőségeikhez, tudásukhoz illeszkedő felsőoktatási képzésbe történő eljuttatásuk.

A regionális szakmai napok egyházkerületenként kerülnek megszervezésre. E rendezvényekre az egyházkerület református köznevelési intézményeinek a tehetségfejlesztés koordinálásával megbízott képviselőit várják. Az alkalmakon meghívott előadók segítségével foglalkoznak a tehetség felismerésével, tehetséggondozó jó gyakorlatokkal és programokkal, valamint a tehetség fejlesztésének lehetőségeivel. A rendezvények keretében kerül sor a regionális tehetségtanácsok megalakítására is.

A regionális szakmai napok időpontjai és helyszínei:
• 2015. szeptember 18. – Kecskemét (Dunamelléki Református Egyházkerület)
• 2015. szeptember 19. – Debrecen (Tiszántúli Református Egyházkerület)
• 2015. szeptember 25. – Miskolc (Tiszáninneni Református Egyházkerület)
• 2015. szeptember 26. – Pápa (Dunántúli Református Egyházkerület)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.