Rendelje meg a Reformátusok Lapját!

2015. november 27., péntek

Jövőre is értékes ajándékcsomagokat sorsol ki a Reformátusok Lapja egyéni, gyülekezeti, intézményi és szervezeti előfizetői között. A játékban való részvétel feltétele a 2016-os előfizetői díj még idén év végéig történő befizetése.

„Pihenjen református egyházi szálláshelyeken, és olvassa közben a Reformátusok Lapját! Ön előfizet, mi a pihenést biztosítjuk" – olvasható a lap egyéni előfizetőknek szóló felhívásában. A lap munkatársai – szokásukhoz híven – új és régi előfizetői között, akik ez év december 31-ig befizetik a 2016-os díjat, üdülési csomagot sorsolnak ki. A játékhoz ezúttal öt egyházi szálláshely csatlakozott: a balatonfüredi Siloám Református Missziói Otthon (három éjszaka két fő részére teljes ellátással és az idegenforgalmi adóval), a balatonszárszói Soli Deo Gloria Konferencia-központ (három éjszaka két fő részére teljes ellátással és az idegenforgalmi adóval), a berekfürdői Megbékélés Háza (három éjszaka két fő részére teljes ellátással, fürdőbelépővel és az idegenforgalmi adóval), a galyatetői Ráday Konferenciaház (három éjszaka két fő részére félpanziós ellátással, kedvezményes mátraszentistváni síelési lehetőséggel és az idegenforgalmi adóval), valamint a mályi Mécses Közpot (három éjszaka két fő részére teljes ellátással, vízibicikli-, teniszpálya-, kajak- és kenuhasználattal, valamint az idegenforgalmi adóval) várja a szerencsés előfizetőket.

A lapnál az előfizető gyülekezetekre, intézményekre és egyházi szervezetekre is gondoltak, a december 31-ig előfizetők között két ajándékcsomagot sorsolnak ki. A budapesti Újszínház harminc darab jegyet ajánlott fel egy tavaszi előadására az egyik nyertesnek. A színházi produkció meghatározására a sorsolás és a nyertessel történt egyeztetés után kerül majd sor. A másik nyeremény a Harmath Kiadó, a Kálvin Kiadó és a Magyar Bibliatársulat által közösen felajánlott könyvcsomag. Ennek tartalmát szintén a nyertessel egyeztetve állítják össze. 

A Reformátusok Lapja megrendelhető és előfizethető annak Kiadóhivatalában (1113 Budapest, Tas Vezér u. 13., tel: 0036-1-217-6259, e-mail: kiado@reflap.hu). Előfizetői díj belföldön fél évre 5070 Ft, egy évre 10140 Ft. Külföldre egy évre (Európa) 27300 Ft, elsőbbségi 29380 Ft. Tengerentúl 30160 Ft, elsőbbségi 32500 Ft. Sorsolás január 21-én 14 órakor a lap szerkesztőségében (1113 Budapest, Tas Vezér u. 13.).

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.