Országos Teremtésvédelmi Verseny középiskolásoknak

2016. május 09., hétfő, Országszerte

A református Ökogyülekezeti Mozgalom és az evangélikus Ararát Teremtésvédelmi Munkacsoport meghirdeti a IV. Országos Teremtésvédelmi versenyt középiskolások részére.

A verseny témája a középiskolás korosztály által jól értelmezhető bibliaismereti kérdések, különös tekintettel a teremtett világ iránti felelősségünket tárgyaló igeszakaszokra.

A versenyre 2016.04.22-től lehet jelentkezni, elektronikus úton, a www.okogyulekezet.hu oldalon a nevezési adatlap kitöltésével. A nevezés díjtalan.

Középfokú oktatási intézményben tanuló 13-19 éves, keresztyén elköteleződésű diákok nevezhetnek, felekezeti hovatartozástól függetlenül. Jelentkezhetnek egyénileg vagy csoportosan (például iskolai vagy gyülekezeti ifjúsági csoportok, maximum 4 fős csapatokban).

Folyamatosan be lehet kapcsolódni, nem szükséges minden fordulót teljesíteni. A rangsor a végső összpontszám alapján dől el.

Az első feladatot 2016.05.09-én teszik közzés a szervezők a www.okogyulekezet.hu oldalon. Azok a versenyzők, akik addig jelentkeznek, plusz pontot kapnak. Célszerű tehát május 9-ig regisztrálni, a jobb nyerési esélyek érdekében.

Bővebb információ és a teljes versenykiírás az Ökogyülekezeti Mozgalom oldalán olvasható.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.