Felhívás konferencia-előadásra

2016. október 13., csütörtök, Budapest

A protestáns hivatásfelfogás és az etikus gazdasági és vezetési elméletek címmel konferenciát szervez a  Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara 2016.10.13-án a Magyarországi Református Egyház Zsinati dísztermében.

A konferencia elsődleges célja, hogy megvitassa Luther és a jelentős reformátorok írásainak legfontosabb hivatásetikai vetületeit, valamint azok alkalmazhatóságát az etikus gazdasági és vezetési elméletek különféle modelljeiben.
 
A közgazdaságtan, gazdálkodás- és szervezéstudomány, hittudomány, jogtudomány, szabadbölcsészet tudományterületeken jártas, ill. az e témakörökkel foglalkozó kutatók, szakemberek jelentkezését várjuk a tervezett előadás magyar nyelvű címével és rövid leírásával legkésőbb 2016. május 31-ig az alábbi címen: konferencia.ajk@kre.hu 
A jelentkezésnek tartalmaznia kell: 
Név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, munkahely, beosztás, előadás cím, magyar nyelvű absztrakt (1500-2000 karakterszám).

További részletek itt érhetők el.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.