Könyvbemutató a 2014-2020 közötti pályázati rendszerről

2016. május 25., szerda, Budapest

Európai Uniós Források Rendszere 2014-2020 – Gyakorlati útmutató pályázóknak és pályáztatóknak című kötet bemutatóját rendezi meg közösen a Hétfa Kutatóintézet és Elemző Központ és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) május 25-én 9.30 órától a KRE Hittudományi Karának dísztermében (1092 Budapest, Ráday u. 28.).

Rendezvény célja, hogy a kötetet bemutassák egy szélesebb nyilvánosságnak, valamint annak hangsúlyozása, hogy a fejlesztési intézményrendszert mozgató elvárások és célok megismerése fontos és hasznos nemcsak a fejlesztésekkel foglalkozó szakembereknek, de a fejlesztések iránt érdeklődő közvéleménynek és a fejlesztést tervező szervezeteknek is.

Előadók:
Balás Gábor, közgazdász, a HÉTFA alapítója és ügyvezetője
Csepreghy Nándor, parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, Miniszterelnökség
Gér András László, zsinati tanácsos, Zsinati Iroda, Magyarországi Református Egyház
Szabó Zsolt, egyetemi adjunktus, Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK
Zupkó Gábor, az Európai Bizottság budapesti képviseletének vezetője
A bemutató moderátora: Törő Csaba Attila, dékán, Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a helyszín befogadóképessége miatt, a szervezők kérik a részvételi szándék jelzését május 23-ig a kocsisjudit@hetfa.hu e-mail címen.

A rendezvény részletes programja a kapcsolódó letöltéseknél.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.