Töltsük meg együtt az üres iskolatáskákat!

2016. június 23., csütörtök

Országszerte 21 gyűjtőponton várják a használható, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat és tanszereket, melyekkel a rászoruló diákok iskolakezdését támogatja a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ).

„Édesanyám esőköpenyből varrt nekünk iskolatáskát, mert nem volt pénzünk másra” – a már meglett férfitól hallott visszaemlékezés nem egyedi, elszigetelt eset. Lehet, hogy ma már nem esőköpeny helyettesíti az iskolatáskát, de az biztos, hogy számos családban nehézséget jelent az iskolakezdéshez tartozó kiadások biztosítása.

Az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat elkötelezett híve a felnövekvő nemzeték támogatásának, hiszen tudjuk, hogy gyermekeink a jövő zálogai. Ezért indított ösztöndíj programot, támogatja a nehéz helyzetben lévő családokat és iskolatáskával, tanszerekkel is segítsék a rászorulókat. 

Egy iskolatáska, füzet, vonalzó vagy zsírkréta szett adományozása is segítség, hiszen minden egyes adomány azt teszi lehetővé, hogy többeknek segítsünk. Fogjunk össze, és segítsünk a diákoknak!

Hogyan segíthet:

-          tanszer felajánlásával: országszerte 21 gyűjtőponton várjuk az adományokat (www.jobbadni.hu/iskolataska)

-          online adományozással: www.jobbadni.hu/online-adomanyozas

-          utalással: Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszáma – 10702019-85008898-51100005. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel „tanszer”!

-          egy hívás is segít! 1358 Hívásonként 250 forint adomány

-          a felhívás terjesztésével

 

További részletek a kapcsolódó letöltéseknél.

Forrás: MRSZ

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.