Ökumenikus bibliodráma a németajkú gyülekezetben

2016. szeptember 07., szerda, Budapest

A Németajkú Református Gyülekezetben magyar nyelvű, ökumenikus bibliodráma-csoport indul.

Időpont: 2016. szeptember 7. 17.30 Helyszín: Budapest, V. kerület, Alkotmány utca és Hold utca sarok

Olyan érdeklődőket várnak, akik meghitt, játékos találkozásra vágynak a bibliai szövegekkel, hogy együtt rácsodálkozhassanak a saját életünkre a Biblia világában, felismerjék a bibliai elemeket a saját mindennapjainkban. Színészi tehetség és teológiai előképzettség nem feltétel, mint ahogy a felekezeti hovatartozás sem.

Várják azokat, akik elfogadják, hogy a bibliai történeteket nem véletlenül görgeti maga előtt az emberiség több ezer éve: generációk százai találtak bennük reménységet, felismeréseket, megnyugvást vagy éppen bátorságot és inspirációt.

A csoport összesen húsz alkalommal, kéthetente szerdánként, 17.30–21.00 óra között találkozik. (Budapest, V. kerület, Alkotmány utca és Hold utca sarok.) Indulás előtt minden jelentkezővel rövid megismerkedő beszélgetést folytatunk.

Egy alkalom ára: 1200 ft, gyülekezeti tagoknak: 1000 ft.
Jelentkezés: revesz.judit@btk.elte.hu

Nyáry Péter bibliodráma kiképző-szupervízor, pszichodráma-vezető, Révész Judit bibliodráma-asszisztens, pszichodráma-vezető

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.