Családkonzultációs Hétvége a KIMM-nél

2016. október 21., péntek, Ráckeresztúr

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogprevenciós Otthona Családkonzultációs Hétvégét tart október 21-én 17 órától október 23-án 14.30 óráig.

A hétvége célja segíteni a hozzátartozókat a szenvedélybeteg hatékony támogatására a motiváció-, a gyógyulás-, és azt követő rögös, de nem reménytelen út megtervezésében és kivitelezésében.

Helyszín: 2465 Ráckeresztúr, Dózsa u. 4. (megközelíthető tömegközlekedéssel Martonvásár és Ercsi vasútállomásokról autóbusszal Ráckeresztúr Hősök tere megállóig, onnan 2 perc gyalog, illetve autóval M7 autópályán Martonvásárig vagy M6 autópályán Ercsiig, majd tovább Ráckeresztúrra)

Részvételi díj: (szállással és teljes ellátással együtt): 30.000.- Ft/fő

A költségekből kedvezményt is tudnak nyújtani, vagy akár teljesen el is engedik az alapítványuk anyagi erőforrásai függvényében. Kedvezmény kérhető a jelentkezéssel együtt, a kérés részletes indoklásával.

További információk: Vargáné Veszeley Erzsébet (tovabbkepzes@kimm.hu), (06-30-314-3417).

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.