Lelki Egészség Éjszakája

2016. november 05., szombat, Budapest, ADNA Café

Idén novemberben első alkalommal megrendezésre kerül a Lelki Egészség Éjszakája, melyhez a budapesti ADNA  Café is csatlakozik. A rendezvény változatos programokkal kívánja felhívni a figyelmet a lelki egészség fontosságára. Ismert szakemberek előadásai mellett számos aktivitással várja a látogatókat: többek között különböző iskolák önismereti workshopjai (pl. pszichodráma, szomatodráma, táncterápia, művészetterápia), jógaórák, meditáció és más sajátélményt nyújtó foglalkozások várják a közönséget.

Az ADNA Café a református drogmisszió intézményeként az alábbi programok helyszínéül szolgál majd a rendezvény során.

2016. november 5. 18:00.  Dr. Bagdy Emőke: A boldogtalanság és a boldogság 14 tétele.

Dr. Bagdy Emőke előadásában bemutatja, hogy hogyan kerülhetünk minél közelebb a boldogsághoz, illetve hogy melyek azok a tényezők, amelyek eltéríthetnek tőle. Az előadást kötetlen beszélgetés követi az előadóval.

20:00 - 22:00 Élő könyvtár

Csoportos- és egyéni beszélgetések szabadult, felépült drogfüggőkkel, akik mesélnek az életükről, megosztják betegségük és gyógyulásuk tapasztalatait.

17:00 - 22:00 Egyéni lelkigondozás lehetősége

A lelkigondozás az ember transzcendens vonásait is figyelembe vevő mentálhigiénés szemlélet, klienscentrikus, pszichoterápiás módszerrel végzett szakterület.

• A lelkigondozó életkérdésekben és életproblémákban mentálhigiénés szemlélet szerint kísér magát vallásosnak tartó vagy nem vallásos lelkigondozottakat.

• Nyitott arra, hogy Istenről és spirituális kérdésekről beszéljen a kísért személlyel, ha ő igényli, és imádkozik klienséért.

A Lelki Egészség Éjszakája helyszíneire a belépés – a helyszínen vagy elővételben – egyszer megváltott karszalaggal lehetséges.

A helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt az előadásokra és a workshopokra előzetes regisztráció szükséges, a fennmaradó helyekre belépés érkezési sorrendben történik.

Az összes programra érvényes karszalag egy színházjegy áráért megvásárolható. Online jegyvásárlás és részletes információ: lelkiegeszsegejszakaja.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.