Ismeretterjesztő képzést indít az RMK

2016. november 05., szombat, Budapest

Fogyatékkal élő gyülekezeti tagokkal való kapcsolattartás és kommunikáció címmel a Református Missziói Központ (RMK) ismeretterjesztő előadássorozatot szervez 2016. novembertől 2017. június elejéig.

Az ismeretterjesztés célja, hogy a gyülekezetbe kerülő lelkészek, szolgáló testvérek megfelelő előismerettel rendelkezzenek a fogyatékkal élő személyek speciális körülményeit, fizikai, szellemi, kommunikációs képességeit illetően. Az RMK célja, hogy a szolgálattevők a már meglévő vagy leendő – fogyatékkal élő – gyülekezeti tagokkal sikeresen tudjanak kapcsolatot teremteni és tartani, így mindenkinek a maga kommunikációs formája szerint tudják átadni az evangélium üzenetét.

Az ismeretterjesztés célcsoportja azok, aki elhívatást éreznek fogyatékkal élő személyek felé végzett gyülekezeti szolgálathoz. A szervezők várják lelkészek, teológusok, presbiterek, gyülekezeti tagok, fogyatékkal élő személyt nevelő családtagok, vagy csak a téma iránt érdeklődő személyek jelentkezését.

Az előadások tervezett időtartama 15 alkalom kéthetente, hétköznap délután/este 3x45 perc/. Helyszín: 1151 Budapest, Alag utca 3.

A jelentkezés feltételei: A jelentkezési lap kitöltése és 2016. november 5-ig az iroda@rmk.hu e-mailcímre történő megküldése

További részletek, jelentkezési lap és a tervezett tematika a kapcsolódó csatolmányokban.

További információ:

Református Missziói Központ
1151 Budapest, Alag utca 3.
Tel.: +36 -1- 217 – 0498
E-mail: iroda@rmk.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.