Pályázati továbbképzést szervez az RKK Őcsényben

2016. november 11., péntek, Őcsény

Pályázatokról és a törvényi változásokról tartanak előadást református kötődésű szervezeteknek, intézményeknek és gyülekezeteknek.

A Zsinati Hivatal Jogi Osztálya valamint a Református Közéleti és Kulturális Központ (RKK) Alapítvány Titkársága továbbképzést szervez, hogy segítsünk az alapítványoknak és egyesületeknek abban, hogy szabályzataikat az aktuális elvárások szerint át tudják alakítani (GT és PTK, Civil Tv), valamint olyan pályázatokkal ismertessük meg őket, melyek működésüket segítik, valamint tehermentesítik a közegyházi alapokat is.

A továbbképzésen 4 előadás hangzik el, melyek közül az első a törvényi változásokat és az aktuális szabályozásokat ismerteti meg a jelenlevőkkel, a második a NEA működését és feladatait mutatja be, valamint a pályázati lehetőségeket. A harmadik előadás a pályázatok technikai részleteit tárja fel (mik egy bíráló fő szempontjai, és a fő formai követelmények), a negyedik előadás az RKK belső pályázatát mutatja be, valamint elszámolási tudnivalókat oszt meg a megjelentekkel.

Az előadók a Zsinati Hivatal jogi osztályának vezetője, a NEA tanácsának és kollégiumának tagjai, az RKK titkárságának vezetője.
A továbbképzésen egy szervezettől csak egy személyt áll módunkban fogadni, szíves megértésüket kérjük.

   

Időpont:2016. november 11. 9-30-12.30, Őcsény

 


A továbbképzésre a regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni. A szervezők várják minden református kötődésű szervezet, intézmény és gyülekezet jelentkezését.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió