Konferencia a protestáns hivatásetikáról

2017. február 16., csütörtök, Budapest

A Református Pedagógiai Intézet február 16-án 10.00 és 15.30 óra között "Hitvallás és hivatás - protestáns hivatásetika a köznevelésben" elnevezéssel konferenciát szervez a budapesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnáziumban.

A Református Pedagógiai Intézet - reformáció 500. évfordulója alkalmából - nemzetközi konferenciát szervez Budapesten, mely az RPI többéves hagyománnyal rendelkező nemzetközi konferenciasorozatába illeszkedik.

A rendezvény célcsoportja a református és más protestáns felekezeti köznevelési intézményekben dolgozó pedagógusok köre.

A rendezvény témája a protestáns hivatásetika, a pedagógusetika kodifikációs lehetőségei, különbségek és azonosságok az általános világi és a protestáns keresztyén pedagógusokkal szembeni etikai elvárások körében.

Előadók: Dr. Tomka János (KRE), Pinczésné Dr. Palásthy Ildikó (DRHE), Dirk van der Hoek (OGO, Hollandia), Szontagh Pál (RPI), Csernabuczky Ferenc (ORTE), Szakál Ferenc Pál (NPK).

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2017.február 6.

A konferencia meghívója a kapcsolódó letöltéseknél.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.