Együtt-Egymásért Fesztivál

2017. május 25., csütörtök, Sajósenye

Kutyaterápia, kirakodóvásár, kisvonatozás, táncház és megannyi interaktív program várja az érdeklődőket az ország egyik legnagyobb, fogyatékkal élők számára rendezett találkozóján, a borsod megyei Sajósenyén, május 25-én és 26-án. A szervezők idén mintegy 1500 résztvevőre számítanak. A befolyt adományokat árva gyerekek számára ajánlják fel. Az "Együtt-Egymásért Fesztivál" célja egymás értékeinek megismerése és a társadalom fogyatékkal élőkről alkotott képének formálása.

A találkozót 2003-ban, a Fogyatékosok Európai Évében indította útnak a sajósenyei "Fészek" Fogyatékosok Reformátusok Ápoló-Gondozó Otthona és azóta kétévente megrendezi. "Célunk, hogy a fogyatékkal élők és családjaik, segítőik számára két örömteli napot szervezzünk. Szeretnénk megmutatni, hogy az Istentől kapott szeretet hogyan formál közösséggé embereket, bárhonnan is jöttek" – fogalmazott Kövér Imre intézményvezető.

További részletek a tiszáninneni egyházkerület honlapján olvashatóak.

Forrás: tirek.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.