Járdafestés-pályázat-meghosszabítva

2017. május 16., kedd

Szeretnéd, ha a Te alkotásod díszíthetné a főváros egyik leglátogatottabb területének kis utcáját? A Török Pál református püspökről elnevezett utcába színes járdafestést álmodtunk meg, aminek a kivitelezője te lehetsz ....!

A református drogmisszió prevenciós ADNA kávézója pályázatot hirdet az utcafront 1,65 méter széles x 19 méter hosszú járda megfestésére.

Pályázni lehet egyénileg vagy csoportosan.

Feladat: az utcafront járdafestés tervének elkészítése. Tematikai megkötés nincs, nyugodtan engedd szabadon a fantáziád! Szeretnénk, ha egy fiatalos, pozitív kisugárzású, színes kompozíció díszítené a járdánkat, amire jó ránézni! Olyat szeretnénk, amely jókedvre hangolja a kávézónk előtt bandukoló gondterhelt embert, és valamilyen módon örömet sugároz: azt, hogy ÉLNI JÓ! Stílusbeli megkötés nincs. A kompozíciód lehet figuratív, vagy nonfiguratív. A lényeg, hogy figyelemfelkeltő legyen, és pozitív érzéseket keltsen abban, aki elhalad felette. Terved benyújtásakor kérjük, tételesen sorold fel a megvalósításhoz igényelt eszköz- és anyag igényedet.  

Pályadíj: A nyertes megörökítheti tervét a járdán, amelyen természetesen saját aláírását (csoport esetében a csoport nevét, vagy a résztvevő alkotók nevét felsorolva) is megjelenítheti.

A nyertes pályaművet és készítőjét média-, illetve sajtószereplésen is bemutatjuk.

10.000 forint értékű vásárlási utalvány kap, amely kávézónkban egyénileg, vagy baráti körben felhasználható.

Benyújtási határidő: 2017. szeptember 15. 

A pályázatokat e-mailen: eszter@kimm.hu címre,

vagy személyesen az ADNA Cafe-ba (IX. Török Pál u. 6.) várjuk.

A zsűri tagjai:

Simon András (grafikus)
Szloboda József (Budapest-északi egyházmegye esperese)
Szűcs Balázs (9. kerület főépítésze)
Kovács Péter (ADNA Cafe üzletvezető)
Erdős Eszter (református lelkész)

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió