Egyéni életutak és a reformáció- Mező Misi

2017. május 29., hétfő, Budapest

A reformáció 500 éves jubileumának alkalmából a Reformáció Emlékbizottság egy több részes kisfilm- és kerekasztalbeszélgetés- sorozatot indít, melynek első alkalmán, május 29-én Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere mesél a mindennapokban megélt protestáns meggyőződés erejéről.

Az első kerekasztal-beszélgetésre május 29-én kerül sor 19 órai kezdettel a Premier Kultcaféban. Ezen az estén Mező Misivel Dr. Hafenscher Károly, a Reformáció Emlékbizottság miniszteri biztosa fog beszélgetni, a moderátor pedig a Reformáció 500 egyik nagykövete, Gundel Takács Gábor lesz.

"A reformáció arcai" programsorozat célja, hogy bemutassa, miként válik a reformáció és a protestáns meggyőződés az élet egy-egy területén tevékenykedő ismert személy életútjának részévé. Az első gondolatébresztő beszélgetés alkalmával Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere osztja meg gondolatait a protestáns értékekről, a reformációról és a hitről - mind szakmai, mind magánéleti vonatkozásban.

A beszélgetés-sorozatot rövid, inspiratív kisfilmek kísérik, melyekben a szereplők egy átlagos napjukat bemutatva mesélik el, hogy hogyan járja át életüket személyes hitbéli meggyőződésük.

Az eseményről bővebb információkat a www.reformacio2017.hu oldalon olvasható. olvasható.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.