Csillagpont sajtótájékoztató és nyitóbuli

2017. június 08., csütörtök, Budapest

Július 25-én Debrecenben megnyitja kapuit a 8. Csillagpont. Az eseményre június 8-án, most csütörtökön nyitóbulival hangolódunk a Dürer-kertben (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.). A meglepetésvendég fellépését 18 órától sajtótájékoztató előzi meg, melyen bemutatjuk az idei találkozó témáját, előadóit és fellépőit.

Fellép Silversound és meglepetésvendég is lesz! Kvízünket kitöltők között ingyen belépőt is sorsolunk a Csillagpontra.

A Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó idén a Debreceni Egyetem agrártudományi campusán kerül megrendezésre július 25. és 29 között. Re:formálj! a Csillagpont idei mottója. A reformáció kezdetének 500., valamint a magyar reformátusság születésének 450. évfordulóján a Csillagpont központi gondolata a reformáció lesz. Milyen változást hozott Jézus? Mi változott a reformációval? Mi változhat velünk? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kereshetnek válaszokat a találkozó résztvevői.

A Csillagpont különlegessége, hogy – szemben más fesztiválokkal – önkéntes fiatalok szervezik. Ahhoz, hogy létrejöjjön a találkozó, mintegy 600 fiatal közel kétéves munkájára, ötleteire, odafigyelésére és odaszánására van szükség. Az önkéntes segítők jelentkezése még nem zárult le, várjuk csapatunkba mindazokat, akik szeretnének bekapcsolódni a találkozó szervezésébe és lebonyolításába! Jelentkezni a találkozó honlapján lehet.

Részletek az esemény Facebook-oldalán.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió