Református többlet az oktatásban

2017. november 17., péntek, Miskolc

2017. 11. 17-én és 18-án Miskolcon (a helyszínt később pontosítjuk) kerül sor a református közoktatás jövőjét meghatározó fejlesztéseket bemutató konferenciára.

A református köznevelési intézményrendszerre vonatkozó fejlesztési stratégia kidolgozásának fontos állomása, hogy elkészültek azok a pedagógiai és teológiai alapvetések, amelyek a további munkának irányt szabnak. Erről a témáról szól a november 17-i nap délelőttje, amelyre az intézmény-fenntartók képviselőit és intézmény-vezetőket várjuk szeretettel.

November 17-én délután a református tananyag-fejlesztési projektben végzett helyzetelemzés eredményeit, a fejlesztés koncepcióját valamint a teremtésvédelem pedagógiai aspektusait ismerhetjük meg az előadások és a kerekasztal-beszélgetés során.

November 18-án szombaton a projekt által kiírt pályázati felhívásra érkezett református, közoktatási jó gyakorlatokat mutatják be a fejlesztők és további jó gyakorlatok bemutatására is van lehetőség.

A konferencia (a szakmai programok, az étkezés és 100 fő részére szállás) ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A szombati napra még lehet jelentkezni, a távolról érkezőknek péntekre vacsorát és ingyenes szállást is tudunk biztosítani, amennyiben ezt az igényüket a regisztráció során jelzik.
Regisztrációs felület

Várjuk szeretettel!

A konferencia az EGYH-KCP-16-P-0127 számú, Magyarország Kormánya által támogatott projekt keretében valósul meg.

Ez történik továbbiak →Istent keresem

Ez 3,4–27

„Ha... figyelmezteted az igazat, hogy ne vétkezzen többé az igaz, és ő nem vétkezik, akkor életben marad...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink