"Varázs lakott kezeiben" szabadtéri kiállítás

2017. szeptember 03., vasárnap, Kecskemét

A Ráday Múzeum és az Európa Jövője Egyesület (EJE) az új tanévet Kass János Kossuth-díjas grafikusművész Varázs lakott kezeiben című szabdtéri kiállításával köszönti.

Szeptember 3-án vasárnap 10 órakor a kecskeméti Kálvin téren Dunszt István grafikusművész, nyugalmazott református tanár nyitja meg a kiállítást. Dr. Kriton Vízi István grafikusművész, az EJE társelnöke mond köszöntőt, közreműködik Sevecsek Béla hangszerkészítő zenész.

Az új kiállítással a 2010-ben elhunyt, Kossuth-díjas művész születésének kilencvenedik évfordulójára emlékeznek a szervezők. A szegedi Kass János Baráti Kör és Mozaik Kiadó által életre hívott kiállítás betekintést nyújt a művész gyermekeknek szánt világába, az állatok, növények, emberek szépséges ábrázolása a mesék világába röpteti a szemlélődőt.

A Ráday Múzeum a kiállításhoz kapcsolódó játékos múzeumpedagógiai foglalkozásokra várja nyitvatartási időben az óvódásokat és kisiskolásokat.

A kiállítás október 8-ig látogatható.

A kiállítás megnyitóját és további információkat az oldal jobb oldalán, a Kapcsolódó letöltések menüpontban olvashatják. 

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió