Református többlet az oktatásban

2017. november 18., szombat, Miskolc

November 17-én és 18-án Miskolcon (Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, Miskolc Kálvin J. u. 2.) kerül sor a református közoktatás jövőjét meghatározó fejlesztéseket bemutató konferenciára.

A református köznevelési intézményrendszerre vonatkozó fejlesztési stratégia kidolgozásának fontos állomása, hogy elkészültek azok a pedagógiai és teológiai alapvetések, amelyek a további munkának irányt szabnak. Erről a témáról szól a november 17-i nap délelőttje, amelyre az intézmény-fenntartók képviselőit és intézmény-vezetőket várjuk szeretettel.

November 17-én délután a református tananyag-fejlesztési projektben végzett helyzetelemzés eredményeit, a fejlesztés koncepcióját valamint a teremtésvédelem pedagógiai aspektusait ismerhetjük meg az előadások és a kerekasztal-beszélgetés során.

November 18-án szombaton a projekt által kiírt pályázati felhívásra érkezett református, közoktatási jó gyakorlatokat mutatják be a fejlesztők és további jó gyakorlatok bemutatására is van lehetőség.

Helyszín: Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, Miskolc Kálvin J. u. 2.

A regisztráció már lezárult, köszönjük a jelentkezéseket!

A konferencia az EGYH-KCP-16-P-0127 számú, Magyarország Kormánya által támogatott projekt keretében valósul meg.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.