Harmóniában - Tapolyai Emőke könyvének bemutatója

2017. október 20., péntek, Budapest

Rendhagyó Family-klubot szerveznek 2017. október 20-án 18 órától Budapesten, a D18 Kávézó és Könyvesboltban. Tapolyai Emőke, pszichológus, coach és motivációs előadó új, a Harmat Kiadó gondozásában megjelent könyvének bemutatóján Hamar Dávid beszélget a szerzővel.

A Harmóniában múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel egy hiánypótló mű. A hiánymotiváltság talán már több olvasónk számára ismerős pszichológiai fogalom. Veszteségeink, negatív tapasztalataink arra tanítanak: hiába reménykedünk egy szebb jövőben. Az ismert előadó azonban rámutat: van kiút ebből a reménytelen állapotból, nem kell, hogy gúzsbakössön bennünket a múltunk és a jelenünk. A hiánnyal együtt lehet élni, mégpedig Isten által, az iránta való hálával a szívünkben.

„Ha egy kicsit el tudunk feledkezni önmagunkról és rá tudunk csodálkozni arra, hogy Isten – aki mindent ért és tud és ura minden részletnek – szeret és megváltott minket: beindul valami elengedés a múltunk , a sebeink felé."

Részletek

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.