Még szavazhatnak a Jószolgálati-díj jelöltjeire

2017. október 18., szerda

Másodszor ismerik el Jószolgálat-díjjal azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket, akik kiemelkedő elhivatottsággal, napról napra végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért.

A 2017/18-as évadban október 4-től várják a díj honlapján öt kategóriában a jelöléseket: életműdíj valamint hivatásszerűen és önkéntesen végzett szociális munka egyéni és szervezeti/közösségi kategóriáiban.

A jelöléseket a joszolgalatdij.hu/jeloles oldalon lehet megtenni, 2018. január 31-ig. 

A pályázatok értékelése is összhangba kerül a díj céljaival, a szakmai bizottság a hivatásszerűen végzett szociális munka kategóriáiban választ díjazottakat, míg az önkéntes kategóriákban a felterjesztések alapján jövő májusban online szavazással a társadalom választhatja ki azokat a személyeket és civil közösségeket, akiket érdemesnek gondol a Jószolgálat-díjra. 

A Jószolgálati díj idei nagykövetei: Ónodi Eszter, Jászai Mari-díjas színésznő és Lackfi János, József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő, akik személyükkel és munkáságukkal támogatják a díj céljait. A szakmai bizottság tagja Lutár Balázs, a Magyar Református Szeretetszolgálat szociális programokért felelős vezetője is.

A 2017-es díjazottakat bemutató kültéri kiállítást Budapest után, 2018. áprilisáig vidéki nagyvárosok főterein tekinthetik meg az érdeklődők. A szervezők ezzel is a tevékeny szeretet számos formáját szeretnék hirdetni, hiszen a rászorulókért tenni mindannyiunk közös felelőssége. 

További részletek a Jószolgálat-díj honlapján és közösségi oldalán valamint a Kapcsolódó letöltések menüpontban érhetők el. 

Istent keresem

5Móz 34

„Mert őt küldte el az Úr mindazoknak a jeleknek és csodáknak a véghezvitelére,” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →