500 perc foci

2017. november 24., péntek, Nyírbátor

A reformáció jubileumi évében egy egyedülálló futballmérkőzésre hívnak-várnak mindenkit 2017. november 24-én Nyírbátorba. Az 500 év apropóján 500 percen keresztül fognak folyamatosan, megállás nélkül játszani.

Az eddigi rendszeres bajnokságoktól eltérően most nem a versenyre helyezik a hangsúlyt, hanem – a játék mellett - legfőképpen a közösség megélésére. Nem egymás ellen, hanem egymással, együtt futballoznak majd a résztvevők. A sportolás mellett pedig helyet és teret szánnak egymás megismerésének, közös gondolkodásnak, együtt imádkozásnak, jó gyakorlatok megbeszélésének.

A gyülekező 9-10 óra között a Báthory Anna Református Általános Iskolában lesz (4300 Nyírbátor, Fáy A. u. 17), 10 órakor pedig elkezdődik a kicsivel több mint 8 órán át tartó mérkőzés. A bejelentkezőket két csapatba osztják és ez a két csapat fog egymással küzdeni egész nap.
Öt percenként terveznek cseréket, de természetesen mindenki annyit játszik, amennyit bír (vállal).

Nem csak azokat hívják, akik szeretnek focizni, hanem azokat is akik, csak egyszerűen szeretnének részt venni ezen a napon. Természetesen szurkolókat is várnak!

A mérkőzéssel párhuzamosan alternatív programmal készülnek a szervezők. Lehetőség lesz a templomot meglátogatni, imasétán részt venni, imaközösségben együtt lenni, valamint fórumbeszélgetés is lesz egyházunk aktuális kérdéseiről.

A szervezők azt kérik, legkésőbb november 10-ig mindenki jelezze vissza részvételi szándékát az alábbi elérhetőségek egyikén: nyirbator@reformatus.hu, +36-30-27-27882 (Fazakas Ferenc Sándor)

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió