Kiállok érted - színházi előadás fiataloknak

2017. november 16., csütörtök, Budapest

A Névtelen Utak Alapítvány, a K. V. Társulat és a Bohócok a Láthatáron társulatok megalkották a „Kiállok érted!" ifjúsági színházi előadást, ami az emberkereskedelem és prostitúció témáját dolgozza fel.

A kamaszlány elszökik az intézetből, várja őt a nagyvilág és a pultosmunka Hollandiában – de már a tizenévesek is pontosan tudják, az ilyen utak nem a diszkóba, hanem a bordélyba vezetnek. A gyermekkorukban megerőszakolt, később a gyermekotthonból elcsábított, prostituáltnak eladott lányok története a világ egyik legnagyobb tabutémája.

A Névtelen Utak Alapítvány, a K.V. Társulat és a Bohócok a Láthatáron társulatok megalkották a „Kiállok érted!" ifjúsági színházi előadást, ami az emberkereskedelem és prostitúció témáját dolgozza fel. A színdarab lányokról szól, akik mélyszegénységben nőnek fel, durva és rideg környezetben ismerkednek a világgal, amelyben kevés szeretet és figyelem jut nekik. A darab kérdésfelvetése, hogy milyen sors jut azoknak, akik szegénységbe születnek, akik nevelőotthonokban nőnek fel? Hogyan lehet kitörni a szegénységből, kilépni a szeretetlenségből? Hogyan segíthetnek a jólétben élők a társadalom peremén egyensúlyozó fiataloknak? A darab felhívja a figyelmet az áldozattá válás természetrajzára, az emberkereskedelem valóságára.

Időpont: 2017. november 16., 18:00

Helyszín: Gazdagréti Református Gyülekezet (Budapest, Rétköz u. 41, 1118)

Részletek

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.