Fontos változások a református telefoncsomagban!

Újratárgyalják a református mobiltelefon-szolgáltatás feltételeit. Ha Ön is tagja a református flottának, olvassa el tájékoztatónkat!

Kedves Testvérünk!

Most zajlik a Magyarországi Református Egyház mobiltelefon-szolgáltatásának újratárgyalása. Februárban véget ér a jelenlegi konstrukció. Egyházunk nyilvántartása nem pontos arra vonatkozóan, hogy milyen előfizetések vannak a neve alatt, és kik használják őket, a szolgáltató pedig az új jogszabályok miatt nem adhat ki erre vonatkozóan adatokat.

Ha nem szeretné, hogy véletlenül kikerüljön a kedvezményes csomagból, vagy esetleg megszűnjön a telefonszáma, kérjük, jelentkezzen annál az intézménynél, ahonnan azt vagy a flottaengedélyt kapta, és egyeztesse az adatait! Kérjük, hogy adatait adja meg az egyház erre a célra létrehozott weboldalán egy elektronikus adatlap kitöltésével is: mobil.reformatus.hu

Az adategyeztetés határideje: 2018. február 20., éjfél.

A Zsinati Hivatal nem tud felelősséget vállalni azon előfizetések megmaradásáért, amikről az adatok nem érkeznek be időben.

Kérjük, segítsen a Zsinati Hivatalnak az adatok összegyűjtésében, adja meg előfizetése adatait, és juttassa el kérésünket a többi flottatag részére is!

Köszönettel:

Gér András zsinati tanácsos és Szabó Ferenc dunamelléki lelkészi főjegyző

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió