Néhány kattintással továbbra is az elsők között értesülhet híreinkről

2018. február 08., csütörtök

Facebookon is követi oldalunkat, és a rendszer legújabb frissítése után sem szeretne lemaradni híreinkről? Megmutatjuk, mit tegyen.

2018-ban a Facebook tulajdonosa, Mark Zuckerberg szeretné felvenni a harcot a kattintásvadász tartalmakkal és az álhírekkel. Ennek eredményeképpen átalakult a Facebook hírfolyama, február elejétől az aktív tartalmakra helyezik a hangsúlyt és újra nagyobb figyelmet kapnak a valódi hírek, illetve a vitaindító tartalmak.

Azonban amennyire pozitív a változás, olyan könnyen maradhatunk le fontos hírekről a frissítés miatt. Ezért, ha továbbra is szeretne elsők között értesülni a reformatus.hu híreiről, megmutatjuk, mit tegyen.

Asztali gép, lap top

Először lépjen be facebook profiljába, majd keresse ki a reformatus.hu Facebook-oldalát. Oldalunkon a borítókép alatt kattintson a „Követed” menüpontra, majd a legördülő menüből válassza a ki a Megjelenítés elsőként lehetőséget.

Telefon, tablet (IOS, Android, Windows)

Telefonján vagy tabletjén a Facebook alkalmazás keresősjének segítségével kattitntson Facebook-oldalunkra, majd keresse ki az üzenetküldés sáv alatt található „Követed” gombot. A gombot nyomja meg hosszan, majd a felugró ablakban jelölje meg a jobb oldalt található „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.

Kövessen minket instagramon is: https://www.instagram.com/reformatus_egyhaz/

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió