Négy ember, négy vélemény? Politikai vitaest a Károlin

2018. március 14., szerda, Budapest

Négy ember, négy vélemény? A választásokhoz közeledve megkérdezzük, mit gondolnak az életünket meghatározó kérdésekről, a keresztyén értékekről a politikusok? Gyere el a Károlira, és hallgasd meg a különböző pártok képviselőit! Tedd fel te is a kérdéseidet, hogy első kézből kaphass választ.

A családról, a nemzetről, a hitről, a migrációról és az oktatásról vitázik Gémesi György, az LMP-Új Kezdet, Gulyás Gergely, a Fidesz, Hiller István, az MSZP és Mirkóczki Ádám, a Jobbik politikusa a Károlin. A beszélgetést moderálja Gér András teológus.

Időpont: 2018. március 14. szerda este 18.30.

ÚJ helyszín: (tekintettel a nagy érdeklődésre): Budapest, 9. kerület, Ráday u. 28., a Károli-egyetem hittudományi karának 2. emeleti díszterme.

Szeretettel hív és vár az egyetemi lelkészség. A belépés ingyenes. Kérjük, tartsd tiszteletben, hogy az esemény nem sajtónyilvános.

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.