Virágvasárnapi sokadalom

2018. március 25., vasárnap, Budapest

Egyháztáji vásárra, Csíkszerda-koncertre, gyülekezeti családi és hittanos napra vár mindenkit a Budai Református Egyházközség 2018. március 25-én.

Virágvasárnap 1896 óta fontos dátum a budai gyülekezet életében. Templomuk születésnapját évek óta családi nappal ünneplik a Szilágyi Dezső téri reformátusok.

A vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő istentiszteleten a gyerek a „bevonulnak Jeruzsálembe" Jézust dicsőítve, pálmaágakat lengetve, majd különleges kézműves foglalkozás várja őket, hogy a hitoktatók segítségével szebbnél szebb alkotások kerüljenek ki a kezük alól. 

Az istentisztelet után a felnőtteknek egyháztáji vásárt szerveznek a templomkertben, ahol az árusok kényelmes sátrak alatt kínálják portékájukat (szappan, játék, papírárú, tészta, süti, sajtok, füstölt áruk, méz).

A hétvégén több koncertet is ad a templomban a Csíkszerda kórus: március 23-án, pénteken 19 órától és 20.30-tól, március 24-én, szombaton 18 (ifjúsági) és 20 órától, március 25-én, vasárnap pedig 15 órától (gyerekbarát) adják elő a Simon Péternek tulajdonított apokrif evangélium alapján. A koncerteken való részvétel regisztrációhoz kötött (facebook.com/csikszerda).

További információ: misszio@gyulekezet.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.