A Pályázati Iroda projektjei

Nyertes pályázataink weboldalainak listáját folyamatosan bővítjük.

Bárka tábor 

A projekt fő célja a konvergencia régióban élő, a református intézményrendszerhez kapcsolódó, a köznevelésben részt vevő 6100 fő tanuló számára esélyteremtő programok megvalósítása 5 napos, 6 éjszakás tematikus bentlakásos táborok keretén belül.

Energetikai fejlesztés 

A KEHOP-5.2.3-16-2016-00004 azonosító számú „Magyarországi Református Egyház épületeinek energetikai felújítása" című támogatási kérelmünk pozitív elbírálásban részesült 2016.11.07-én és a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság 250 000 000 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. 

Tanodai programok

A tanodák hátrányos helyzetű gyerekeknek segítenek a tanulásban, felzárkózásban. Az iskolai órák után a gyerekek a tanodába mennek, ahol szakképzett pedagógusok, szociális munkások irányításával tanulnak, játszanak, valamint a fejlődésüket szolgáló hasznos tevékenységekkel töltik az időt.

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.