Felhívás minden református gyülekezet és intézmény számára

2018. április 12., csütörtök

Köszönjük, hogy megosztották honlapjukon egyházunk egyszázalékos kisfilmjét! Kérjük, tegyék ki gyülekezetükben, intézményükben az idei egyszázalékos plakátjainkat is!

Kedves Testvérünk!

Köszönjük, hogy megosztották honlapjukon a Magyarországi Református Egyház (MRE) egyszázalékos kisfilmjét, és gyülekezetükben, intézményükben kitették a református egyház idei egyszázalékos plakátjait!

A közelmúltban a Magyar Református Szeretetszolgálat Jobb adni című magazinjához mellékelve, átlátszó csomagban megérkeztek minden gyülekezethez és református intézményhez egyházunk egyszázalékos kampányához szánt levelek és plakátok. Azért hívjuk fel erre a figyelmet ismét, mert többen jelezték, hogy zsinati borítékban várták az egyszázalékos anyagokat.

Szeretettel kérjük, hogy akik még nem tették meg, a plakátokat függesszék ki a gyülekezetükben, intézményükben, ahogy az előző években is tették. Kérjük, hogy a csomagban található levelet sokszorosítsák és juttassák el gyülekezetük tagjaihoz

Kérjük, hogy egyszázalékos kisfilmünket ossza meg gyülekezete, intézménye honlapján vagy facebook oldalán, hiszen segítségük nélkülözhetetlen ahhoz, hogy több ezernyi jó szándékú emberhez eljusson a felhívásunk. Köszönjük az együttműködését!

Amennyiben nem kapta meg a csomagot, kérjük, hogy írjon a kommunikacio@reformatus.hu e-mail címre, korlátozott számban még rendelkezésünkre állnak plakátok, szívesen küldünk.

Kérjük, ha eddig még nem tette meg, ajánlja fel adója egy százalékát a Magyarországi Református Egyháznak. Technikai szám: 0066.

Minden segítség számít.

Köszönettel:
az MRE kommunikációs szolgálatának munkatársai

Hasznos linkek: 

hogyan változott tavalyhoz képest az adóbevallás és az 1%-os felajánlás rendszere? 

– hogyan ajánlhatjuk fel adónk 1%-át?

– minden egy helyen a református 1%-ról 

– levél a gyülekezeteknek

– letölthető 1%-os nyilatkozat

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.