Gondnok házaspárt keres a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala

2018. április 30., hétfő

Gondnok házaspárt keres a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala. A házaspár mindkét tagját 8 órás munkavállalói jogviszonyban foglalkoztatjuk. Az állás 2018. szeptember 15-től tölthető be.

Az állásra olyan – nem nyugdíjas – házaspárt keresünk, akik a zsinati székház épületébe költözve szívesen tekintenék a zuglói épületet otthonuknak és jó gazdái lennének a patinás épületnek.

A gondnok a református egyház budapesti zsinati székházának házigazdája. Főbb feladatai közé tartoznak a többszintes épület kisebb karbantartási munkálatai (pl. zárak javítása, izzók cseréje, apróbb meghibásodások orvoslása.) A gondnok nyitja reggel a kaput, és gondoskodik az esti zárásról. A gondnok végzi többek között a ház körüli munkálatokat: télen gondoskodik a járda síkosság-mentesítéséről, hólapátolásról, a többi évszakban rendben tartja a ház környékét, gondozza a kertet, lenyírja a füvet stb., valamint a Zsinati Hivatal leveleit elhozza a postafiókból. A gondnok egyéb feladatait a Református Zsinati Hivatal gazdasági osztálya határozza meg.

Elvárások:

A gondnokasszony a zsinati székház háziasszonya. Feladatai közé tartozik a zsinati rendezvények lebonyolításának segítése, a rendezvényekre történő terítés, ellátás megrendelése, kávéfőzés, a rendezvények utáni elpakolás, mosogatás (mosogatógéppel), valamint a Zsinati Hivatal kimenő leveleinek postakönyvbe vezetése. További feladatait a Református Zsinati Hivatal gazdasági osztálya határozza meg.

Elvárások:

Amit kínálunk:

Kedves Érdeklődők! A munkakörök betöltésére kizárólag olyan házaspárt keresünk, akik vállalják a bentlakást a zsinati épületben. A gondnoki lakást a beköltözés előtt felújítjuk. A szolgálati lakás 2 szobás, akár gyermekes házaspárok jelentkezését is várjuk.

A munkavégzés kezdete: 2018. szeptember 15.

A munkavégzés helye: Magyarországi Református Egyház Székháza,

Budapest XIV. kerület, Abonyi u. 21.

A jelentkezéshez az alábbiakat kell benyújtani:

Az interjúra kiválasztott jelentkezőket személyesen hallgatjuk meg, melyről értesítést küldünk.

Jelentkezési határidő: 2018. július 15.

A jelentkezéseket elektronikusan a következő email címre várjuk:

zsinat.tanacsos@reformatus.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió