Református félóra

2018. július 18., szerda

Szír-magyar teológussal beszélgetünk és egy hittanos táborba is ellátogatunk a Kossuth rádió Református félórájának 2018. július 18-i adásában. Tartsanak velünk!

A szerdai adásban elsőként Masri Mona Aicha életét ismerhetjük meg, akinek édesapja szír, édesanyja magyar, és aki most fejezte be lelkészi tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karán.

Majd a sárszentmiklósi hittanos táborba látogatunk el, ahol Hegedűsné Erdődi Judit, Horváthné Szabó Judit, Palotás Beáta, Kiss András és a gyerekek mesélnek élményeikről, valamint a tábor témájáról, a méhekkel és a mézzel kapcsolatos bibliai történetekről.

Tebenned bíztunk eleitől fogva – Református félóra minden szerdán 13.30-tól a Kossuth rádióban. A műsor korábbi adásait megtalálja a műsor honlapján, vagy visszahallgathatja a mediaklikk.hu oldalon.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.