Hallgassa meg most szerdán is a Református félórát!

2018. szeptember 12., szerda

Válhat-e missziós eszközzé a kávé? Egyházzenészből egyházvezető? Mit takar az óvodákban kötelezővé tett keresztyén és nemzeti nevelés? Részletek a református rádióműsor szerdai adásában.

A műsor tartalmából:

A kocsma lehúz, a kávéház felemel. Válhat-e missziós eszközzé a kávé? – Pápán jártunk, a Pannonia Reformata Múzeum kávézójában.

Fotó: Vargosz

Szabadtéri kiállítás, szabadtéri evangelizáció – okostelefonon is böngészhetik a bibliai ihletettségű festmények történetét Kecskeméten.

Egyházzene vagy teológia? – Mindkettőt kitanulta, s végül egyházvezető lett Fekete Károly. – A Tiszántúli Református Egyházkerület püspökével beszélgettünk.

Ma már kötelező a keresztyén és a nemzeti nevelés alapjait is átadni az óvodákban. A szegedi református oviban érdeklődtünk ennek hogyanjáról.

Szeptember 12-én, szerdán délután fél kettőkor az MR1 Kossuth Rádió hullámhosszán ezekkel a témákkal várják a hallgatókat a Református félóra munkatársai: Fekete Zsuzsa és Hegedűs Márk. Tartsanak velük! 

Ha szeretnék megosztani gondolataikat a műsorról, várjuk hívásaikat a 0630-789-00-66-os számon az adást követően.
E-mail címünk: radio@reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.