Fantomszál – családi és párkapcsolati filmklub

2019. március 03., vasárnap

Családi és párkapcsolati filmklubot szervez a Gyökössy Endre Lelkigondozói és Szupervízori Szolgálat 2019. március 3-án, vasárnap 16:00-kor Budapesten (Kálvin tér 8., 2. épület fszt. 6.).

A Fantomszál egy mesterien szabott történet a párkapcsolatról, a szerelemről, az odaadásról, és a nehézkes egymáshoz szokásról, amelyet három főszerep-lőjének energikus, fenomenális alakítása tesz felejthetetlenné. Egy film a ro-máncról, amely a küzdelmet is előhelyezi, mindezt egy a munkája felé teljesen elköteleződő művész szemszögéből.

A film megnézése előtt és után kötetlen beszélgetésben hangolódnak a film témájára, majd reflektálnak a felmerülő párkapcsolati és családi élethelyzetekre, krízisekre, konfliktusokra, segítő, terápiás, lelkigondozói lehetőségekre. A filmklubra a www.gyokossylelkigondozas.hu honlapon lehet jelentkezni, bővebb információ: info@gyokossylelkigondozas.hu e-mail címen kérhető.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.