Szerdán fél kettőtől újra Református félóra a Kossuth Rádióban!

2019. június 26., szerda

Még mindig füstszag van a Ráday Gyűjtemény raktárában, amely a januárban kiégett a Dunamelléki Református Egyházkerült Székházában található, és megsérült a katasztrófában. A Múzeumok Éjszakáján az érdeklődők körbejárhatták a megsérült raktárakat, folyósokat. A résztvevők szerint megrázó volt látni a tűz és a víz pusztítását. Ha velünk tartanak, virtuálisan Önök is körbesétálhatnak a Ráday Gyűjtemény termeiben.

Már egy hónap sincs a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozóig. A debreceni fesztivál abban is különleges, hogy nincs drog, nincs alkohol, viszont vannak lelki, teológiai, közéleti és tudományos előadások, sportolási lehetőség és jó koncertek. Bedekovics Péterrel, a református egyház ifjúsági irodájának vezetőjével beszélgetünk.

Végül a június 29-i koncert-istentiszteletről is beszámolunk, amelyet a MÜPÁ-ban tartanak majd. A Református Énekek elnevezésű programon a már készülő új református énekeskönyvből is hallhatnak majd dicséreteket a résztvevők. A részleteket Böszörményi Gergely főszervezőtől hallják.

Műsorunk végén pedig Vecsey Ágnes zirci református lelkész áhítatát hallhatják majd Petri Nórától.

A Református félóra felelős szerkesztője: Fekete Zsuzsa. Június 26-án, szerdán, fél kettőtől várja Önöket a műsorvezető: Hegedűs Márk
Áldás, békesség!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.