A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. július 28., vasárnap

Hol nincsen szükség középszerű szakemberekre? Miért jó részt venni egy bibliaismereti játékban? Hogyan tért meg Béla, a buszvezető? A Reformátusok Lapja e heti számából ezeket is megtudhatjuk.

A hetente rendszeresen olvasható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. július 28-i számában közelebbről is megnézzük, miként építkeznek lelki és fizikai értelemben a hajdúnánási reformátusok, valamint a tiszántúli lelkipásztorok javadalmazásának egyházkerületi kiegészítéséről beszélgetünk Fekete Károly püspökkel.

Mit csomagoltál a lelkednek? – kérdezi vezércikkében Czeglédi Péter Pál, ellátogatunk a komáromi Selye János Egyetem Teológiai Karára, ahol már huszonöt éve képezik a református lelkészeket, öt kérdésünkre pedig ezen a héten Szénási Jonathan Sándor börtönlelkész válaszol. Olvassa nyáron is egyházunk hetilapját!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.