A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. szeptember 08., vasárnap

Kik azok, akik a szabadidejükből is tizedet adnak? Mire tanít minket egy magányos artista története? Vállaljon-e az egyház közéleti felelősséget? A Reformátusok Lapja e heti számából ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

A hetente rendszeresen olvasható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. szeptember 8-i számában vendégségbe megyünk a polgárdi gyülekezethez, akiknek templomából hallhatjuk majd a vasárnapi istentisztelet élő közvetítését a Kossuth Rádióban, Kovács Mihály arról gondolkodik vezércikkében, hogy életünkben milyen szerepe van a határoknak.

Beszélgetést olvashatunk Balog Zoltánnal, a budapesti németajkú református gyülekezet lelkészével a harminc évvel ezelőtti határnyitásról és az akkori lelkigondozói szolgálatáról, részt veszünk Pécsett a Kárpát-medencei református köznevelési intézmények közös tanévnyitóján, a Portré rovatban pedig Langschadl István kiskövesdi lelkipásztor válaszol e heti öt kérdésünkre.

Olvassa az új tanévben is egyházunk hetilapját!

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.