Tegnap éjjel

2019. október 20., vasárnap, Budapest

Családi és párkapcsolati filmklubot szervez a Gyökössy Endre Lelkigondozói és Szupervízori Szolgálat október 20-án, vasárnap 17:00-kor Budapesten (Kálvin tér 8., 2. épület fszt. 6.).

A Tegnap éjjel egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség szürkezónáiról is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk meghatározó próba előtt áll, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyekre egyikük sem számított, amikor csupán egy éjjelre különválnak. A férj, Michael üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Lauraval, miközben felesége, Joanna összefut egy régi szerelmével. A csábítás ereje mindkettejüknél hatalmas: egyetlen, fülledt erotikával eltöltött éjszaka, amire sohasem jöhet rá a másik fél. Egyetlen kérdésen múlik minden: mégpedig hogy sikerül-e elszámolniuk a saját lelkiismeretükkel.

A film megnézése előtt és után kötetlen beszélgetésben hangolódhatunk a film témájára, majd reflektálhatunk a felmerülő párkapcsolati és családi élethelyzetekre, krízisekre, konfliktusokra, segítő, terápiás, lelkigondozói lehetőségekre. A filmklubra a www.gyokossylelkigondozas.hu honlapon lehet jelentkezni. Bővebb információ az info@gyokossylelkigondozas.hu e-mail címen kérhető.

Istent keresem

Mal 3,13–24

„...különbség van az igaz és a bűnös között...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →