Online is kitölthető az EJB kérdőíve

2013. június 11., kedd

Az Egyházi Jövőkép Bizottság megújult honlapján a gyülekezetek beszámolói és a letölthető segédanyagok mellett már elérhető és kitölthető a kérdőív is. A gyülekezetek július 31-ig online is bekapcsolódhatnak a Jövőkép-bizottság munkájába.

Az Egyházi Jövőkép Bizottság (EJB) örömmel értesült arról, hogy már több gyülekezetben megtartották az Érintés-füzet alapján tartott együttgondolkodást, melynek eredményeként a bizottsághoz beérkeztek az első gyülekezeti válaszok. Az EJB készül a kiértékelésre, hiszen a kitöltött és beküldött kérdőívek értékes részét képezik annak a jelentésnek, melyet az Egyházi Jövőkép Bizottság a novemberi Zsinat számára készít.

Az EJB gyülekezeteknek kiküldött kiadványa nyomtatóbarát, fekete-fehérváltozatban is elérhető ezen a linken.

A gyülekezeteknek továbbra is van lehetőségük bekapcsolódni a Párbeszédbe. Az Érintés című füzet alapján megtartott találkozók eredményét július 31-ig várja a bizottság postai úton vagy elektronikus formában. A visszaküldendő kérdőív már elérhető az EJB honlapjáról is. Amennyiben a gyülekezetek válaszuk beküldésére az elektronikus kitöltést választják, az jelentős könnyebbséget jelent a kérdőívek feldolgozásában.

Az EJB honlap felületén a bizottság továbbra is várja a párbeszédben résztvevő gyülekezetek imakéréseit és beszámolóit a találkozókról. 

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió