Elismerik az önzetlen szolgálatot

2017. január 11., szerda

Meghosszabbították a határidőt, január végéig lehet személyeket és intézményeket jelölni a szociális munkát végzők áldozatos és példaértékű munkáját valamint annak a társadalomra gyakorolt hatását elismerő Jószolgálat díjra.

A díjra bárki jelölhető, aki szociális területen végez kiemelkedően példaértékű, áldozatos munkát. A kitüntetéssel a terepen dolgozó szociális munkások és rajtuk keresztül a különböző területek mindennapjaiba szeretnének betekintést adni a szervezők.

A családokért, kisebbségekért, fogyatékkal élőkért, idősekért és hajléktalanokért végzett szolgálatot egyéni és intézményi kategóriákban díjazzák, emellett a civil kezdeményezéseket is elismerik, valamint életmű- és különdíjakat is osztanak.

A díjra 2017. január 31-ig jelölhetnek a joszolgalatdij.hu oldalon. A közönségdíjra a Jószolgálat-díj Facebook oldalán lehet majd szavazatokat leadni.

A díjátadó várható időpontja 2017. június eleje, amikor kihirdetésre kerülnek a Jószolgálat-díj zsűri által kiválasztott kategóriánkénti nyertesei és a közönség által megszavazott közönségdíj nyertesei is.

A szekszárdi Twickel Birtok és a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány 2016-ban megalapítja a JÓSZOLGÁLAT-díjat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik alapítója, gróf Zichy Mária Terézia emlékére. A zsűriben a Magyar Református Szeretetszolgálat is képviselteti magát.

reformatus.hu

Istent keresem

Lk 8,1–15

„...és néhány asszony, akiket gonosz lelkektől szabadított meg, és betegségekből gyógyított meg:” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →