Felhívás gyülekezeteknek

2012. szeptember 23., vasárnap

Olyan gyülekezetek jelentkezését várják, ahol szívesen vendégül látnák néhány órára a jövő évi budapesti CEC nagygyűlés résztvevőit.

Az Európai Egyházak Konferenciája (CEC) 2013. július 3. és 8. között Budapesten tartja tizennegyedik nagygyűlését. Trondheim és Lyon után a delegáltak jövőre Magyarországon találkoznak, hogy a CEC megújulásáról döntsenek. A nagygyűlés programjában az egyes ülésszakaszok között helyet kapott a megismerkedés a helyi gyülekezetekkel is. A gyülekezeti látogatások időpontja 2013. július 7., vasárnap 8.30-tól 14.30-ig.

A délelőtt folyamán az egyes gyülekezetekbe látogató delegáltak istentiszteleten vennének részt, amely után egy szerény ebédet fogyasztanának el, szintén a gyülekezetekben. Várjuk azon budapesti vagy Budapest-környéki gyülekezetek jelentkezését, akik vállalnák a delegáltak fogadását és utaztatását.

Arra kérjük a gyülekezeteket, hogy szolgálatukról legkésőbb december 31-ig az oikumene@reformatus.hu email címre jelezzenek vissza. Az esetleges kérdésekkel kapcsolatban Somosfalvi Orsolya helyi koordinátor áll rendelkezésükre.

Külügyi Iroda

Istent keresem

2Tim 3,10–17

„...mindazokat, akik kegyesen akarnak élni Krisztus Jézusban, szintén üldözni fogják” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →