Feltankolunk! – A Közös(s)Ég Magazin szeptemberi tartalmából

2011. szeptember 01., csütörtök

Az online magazin legújabb számának szerzői azt tudakolják, hogy honnan van hajtóerő az emberekben – mert a közhiedelemmel ellentétben nem minden üzemanyagnak emelkedik az ára…

 

altKínos jelenet, amikor az ember egy kölcsön autóval beáll a benzinkútra, és fogalma sincs, mit kell beletölteni. 95-ös, 98-as vagy dízel? Pedig általában így vagyunk az életünk egyéb szükségleteivel is: nem tudjuk, melyik vezetékből engedjünk bele. Egy kis pénz? Egy kis szerelem? Egy kis „ezo”? A kúton inkább segítséget kérünk, mielőtt baj történne, mert nem mindegy, hogy mi hajt bennünket előre. A Közös(s)Ég Magazin szeptemberi számában azt tudakoljuk, hogy honnan van hajtóerő az emberekben – mert a közhiedelemmel ellentétben nem minden üzemanyagnak emelkedik az ára.

Az vagy, amit megeszel?- Kedvek Vera sorra veszi az most divatos diétákat. Vajon melyik tesz jót a lelkünknek is? Kaja, szex, Isten- Tóth Sára – Pál Feri atya után szabadon – a szükségleteinken keresztül közelít a transzcendenshez. Bella Péter a Gondolkorzón arról meditál, vajon hányasra értékelnék, mint lelkészt, és hogyan lehetne az egyházban is megvalósítani a minőség biztosítást? Kósa Balázs képzelt riportjában egy sztárprédikátort hallunk a titkáról vallani. Miklya Luzsányi Mónika szeretet tankjaink és párkapcsolataink újra töltéséről ír. Ha pedig sikeresen feltankoltunk, több kiváló uticél közül is választhatunk: Dull Kriszta Toszkánába, Horváth Zsuzsanna Izraelbe kalauzol bennünket.

http://www.kozos-eg.hu

Istent keresem

Lk 8,16–25

„Hol van a ti hitetek?” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →