Református intézményben továbbtanulni

2015. december 17., csütörtök

Két hónap van még átgondolni, a 2016 szeptemberében induló felsőoktatási képzések közül melyeket célozzák meg a továbbtanulni vágyó fiatalok. A négy magyarországi református felsőoktatási intézmény ezúttal is közös tájékoztató füzetben ajánlja képzéseit.

Négy intézmény, öt város, valamint számos hitéleti, pedagógiai, jogi, bölcsész és társadalomtudományi képzés közül választhatnak, akik a következő tanévtől református intézményben szeretnének diplomát vagy felsőfokú szakképesítést szerezni.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Pápai Református Teológiai Akadémia és a Sárospataki Református Teológiai Akadémia széles szakkínálata a hitéleti és nem hitéleti BA-képzésektől az osztatlan pedagógus- és lelkészképzéseken át a doktori programokig terjed, de magában foglalja a felsőfokú szakképzéseket és a diplomásoknak szóló továbbképzéseket is.

A szakok legfontosabb adatait, rövid bemutatását, valamint az intézmények elérhetőségeit tartalmazó füzet letölthető oldalunkról.

reformatus.hu

Istent keresem

1Krón 28

„...ismerd meg atyád Istenét, és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel, mert megvizsgál az Úr minden szívet, és megismer minden szándékot és indulatot.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink