Hittan: tájékoztató és adatlap a február 1-jei változásjelentéshez

2016. január 20., szerda

Tájékoztató az állami iskolákban bevezetett erkölcstan helyett választható hittanoktatás létszámának, illetve csoportszámának változásjelentéséhez készített adatlapról.

A hittanoktatási támogatás igénylésének, folyósításának és elszámolásának rendjéről szóló ZST-137/2011.12.07. határozattal elfogadott szabályrendelet 13. § (2) bekezdése alapján a Zsinati Oktatási Iroda közzéteszi Adatlap a február 1-jei tényadatokról a kötelezően választható református hit és erkölcstan szervezéséhez (az állami iskolák 1-8. évfolyamán)" c. nyomtatványt (Word formátumban), valamint az adatlaphoz készített kitöltési útmutatót (PDF formátumban).

Az adatlapot a 2016. február 1-jei állapotnak megfelelően kizárólag azon egyházközségeknek szükséges kitölteni és beküldeni, ahol a 2015. október 1-jei állapothoz képest változás történt, s azt még nem közölték az Oktatási Irodával. 

Ezen adatszolgáltatás alapján kerül sor a hittanoktatók 2015/2016. tanév II. félévi csoportlétszámának felülvizsgálatára a közvetlen és közvetett kifizetés terén egyaránt.

Zsinati Oktatási Iroda

Istent keresem

2Krón 3

„Kárpitot is készíttetett kék és piros bíborból, karmazsinból és lenből, amelyekbe kerúbokat szövetett” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →